Profesionalna fotografija, izrada sajtova i internet marketing

Kako radimo?

Da bi smo na najbolji način odgovorili Vašim specifičnim potrebama, pre svakog projekta razgovaramo sa Vama o ciljevima i načinu na koji želite poboljšati svoj posao.

Analiziramo Vaše planove i razvijamo najbolju strategiju kako bi smo postigli najbolje rezultate. To podrazumeva zajedničko profilisanje Vašeg ciljanog kupca i prilagođavanje osnovnog dizajna i koncepta celokupnog projekta upravo njemu.

Iznalazimo najbolji način za prezentaciju vaše firme, usluge ili proizvoda, što podrazumeva profesionalno fotografisanje, snimanje video materijala i izradu autorskih tekstova.

Ukoliko imate specifične zahteve za fotografisanje ili snimanje, odnosno želite da slikamo ili snimimo nešto što nije obuhvaćeno opštim cenovnikom, pozovite nas kako bi smo Vam napravili ponudu prilagođenu vašem zahtevu. 

* Cene istaknute u stavkama su informativnog karaktera, zadržavamo pravo korekcije cena u zavisnosti od kompleksnosti projekta.

** Nakon što smo precizirali šta radimo, dogovorili uslove za saradnju i definisali cenu usluge, uplaćujete 50% dogvorene cene i počinjemo sa radom.

*** Cene izražene u evrima, plaćanje u dinarima po srednjem kursu NBS.